Hän voi visualisoida ja manuaalisesti ohjata alkuperäisen tunkeutumisen

Jos he osuvat siihen ensimmäisessä tapaamisessa, tämä "sokerivauva" avaa oven johonkin yksityisempään, mihin tahansa tapahtumaan, johon minun on valmistauduttava, iltapäivän ostoksille tai matkalle tai pakolle kaikkiin kuluineen.

Julien Blanc on myös ollut yksi innovatiivisimmista valmentajista

Hei, nimeni on Carolina, olen intohimoinen nuori nainen, omistautunut ja erittäin aistillinen. Minulla on pitkät, pehmeät hiukset ja kauniit silmät, jotka vievät sinut. Pelossa annan sinulle kaiken rakkauden, jonka voit kuvitella, ja nautimme intensiivisen nautinnon hetkistä.

Mahdollinen uskottomuus

On syytä mainita, että yhteiskuntaluokalla ei ole väliä, onko rikkailla tai köyhillä tunneongelmia. Sillä ei silti ole väliä, oletko psykologi vai taloustieteilijä, onko sinulla vastaavasti herkkiä tai taloudellisia ongelmia.

Huulillani suudelmat ovat eräänlainen yllytys himoon

Kun keittiössä leijuu kuppikakkujen makea tuoksu, kiitä leipuriasi tarjoamalla erilaista herkkua. Selitä, että olet työskennellyt niin kovasti, että haluat kiittää. Ohjaa hänet sitten keittiön tuolille ja pudota housut tai hame.

Kehon lihakset jännittyvät

Harjoitus yksi: Tässä voit mitata kumppanisi mukavuustason . Muista, ettei mitään pidä ottaa henkilökohtaisesti. Sinun on ymmärrettävä tässä, että kumppanisi kaivaa itseäsi, joista et ole täysin tietoinen. Se on meille molemmille loistava yhdistämis- ja oppimiskokemus.

Aiemmat viestit