Deksuaalinen: eriarvoisuus nautinnossa

Pariskuntaa ei ole, joten meillä on taipumus meditoida nopeasti ehdottomasti ja täysin väärällä tavalla, että olemme erittäin hyviä ihmisiä, että rajaamme käytännössä pyhyyteen, että melkein haistamme suitsukkeita ja että hikoilemme pyhää vettä.

Halaus ja onnellinen viikko

Paraclitoridiennes. Tämä nimi tunnetaan naisille, joiden klitoris on alle 2,5 cm: n päässä emättimestä. 69 prosenttia naisväestöstä vastaa tätä ryhmää. Nämä ovat naisia, joilla on helpompaa päästä orgasmin.,

Hän hymyili uudestaan mielihyvin vastauksestani ja kysyi sitten, mitä olin ymmärtänyt tuntemalla

Tania on rakastunut. Olet lopettanut tupakoinnin muutama kuukausi sitten. Hän oli painotettu tupakkaan ja on täysin laiska suhteestaan Davidiin. He ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta, mutta he eivät ole koskaan olleet kovin hyvin. Slap ja villi vittu, Tania väitti kuvailevan heidän suhdettaan.

Sukupuoli, impotenssi ja vastalääkkeet

Ihmisen syvin pelko on, että hän ei ole tarpeeksi hyvä tai että hän on hyödytön. Hän kompensoi tämän pelon keskittymällä voimansa ja osaamisensa lisäämiseen. Menestys, saavutus ja tehokkuus ovat etusijalla elämässäsi.

Minusta löydät ihanteellisen kumppanin tai rakastajan mihin tahansa tapaamiseen tai tapahtumaan

Ne ovat tekniikoita, jotta henkilö, joka ei edes tiedä, pitävätkö hän meistä, ajattelee meitä, soittaa meille, rakastuu. Rakkaus ei ole itsekeskeistä. Rakkaus on minä ja sinä, jotka rakentavat suhdetta yhdessä, samalla tasolla.

Aiemmat viestit